Events & Workshops

Begivenheder og andet godt i vores forening

Pinseloppemarked

Pinsedag

Vores årlige loppemarked, sker altid første Pinsedag. Vi lukker havegangene, så boderne kan opstilles udenfor haverne. One woman's trash, another woman's treasure! Vi lukker havegangene kl 9, boderne er åbne kl 10-16

Fællesgrill

April til september

Fællesgrill på fællespladsen, hver sidste søndag i måneden! Grillen tændes kl.17, Man medbringer sit eget mad, som man selv tilbereder og hygger med de andre omkring mad og spisning.

Døde Duer

Lørdage kl.14

Døde Duer for alle interesserede enten i forenings huset eller i have 44. Det foregår Lørdage fra kl 14.

Hold øje på facebook for næste meet up!

Arbejdsdage
Se opsalgstavle for sæsonens datoer

Find haveredskaberne frem og på med arbejdshandskerne. I Aabrinken hjælper vi hinanden med at vedligeholde og forbedre foreningens fællesområder.

Vi afslutter altid arbejdsdagen med en skøn fællesfrokost. Dagene er hyggelige, og er en god mulighed for at lære dine medkolonister at kende.

Alle bidrager med det de kan :)i

Sct. Hans
23. juni

Vi markerer traditionen tro Sct. Hans med bål og sang og lidt godt til ganen. Børnebålet tændes kl. 17 med snobrød og pølser. Voksenbålet tændes kl. 19.

Moste Dage
Hvert efterår

I Aabrinken har vi vores eget mosteri, ledet af et par seje kvinder! Hvert år mostes der de lækreste dråber på fællespladsen. Hold øje med opslagstavlen for mere information og datoer n.