Events & Workshops

Begivenheder og andet godt i vores forening

Foreningsfest 2020

Aflyst

Under nuværende omstændigheder er foreningsfesten ikke mulig i år.

Men bare rolig, 2021 bliver dobbelt så god.

Pinseloppemarked

31. Maj

Igen i år lukker vi havegangene, så boderne kan opstilles udenfor haverne. One woman's trash, another woman's treasure! Vi lukker havegangene kl 9, boderne er åbne kl 10-16

Fællesgrill

31. maj - 28. juni - 26. juli - 30. august - 27. september

Fællesgrill på fællespladsen, hver sidste søndag i måneden! Grillen tændes kl.17, Man medbringer sit eget mad, som man selv tilbereder og hygger med de andre omkring mad og spisning.

Døde Duer

Lørdage kl.14

Døde Duer for alle interesserede enten i forenings huset eller i have 44. Det foregår Lørdage fra kl 14.

Hold øje på facebook for næste meet up!

Arbejdsdage
20 & 21 Juni

Find haveredskaberne frem og på med arbejdshandskerne. Vi mødes i fælleshuset: lørdag  kl. 9-13 og søndag kl. 10-14, begge dage afsluttes med en skøn frokost. Vi glæder os til at dele endnu en hyggelig dag, i vores skønne forening.

Sct. Hans
23. juni

Vi markerer traditionen tro Sct. Hans med bål og sang og lidt godt til ganen. Børnebålet tændes kl. 17 og voksenbålet tændes kl. 19.

Moste Dage
27. september & 18. oktober

Traditionen tro moster vi årets høst til de lækreste dråber. Hold øje med opslagstavlen for mere information.