Vedtægter og regler

Hvad må man egentlig og hvad må man ikke?

Skal du opføre nyt hus, renovere eller bygge til eksisterende hus, skal du i følge vores ordensregler, overholde Århus Kredsens byggeretningslinjer. Bemærk at disse opdateres løbende, og du kan altid finde den senest opdateret version her. Derudover skal du udfylde denne ansøgning, og få formandens underskrift, inden du besøger Aarhus kredsen til godkendelse.

OBS OBS OBS: Vedtægter, ordensregler og vores folder er under revision. Der er flere forhold der er ændret siden sidste revision (2012) hvorfor vi arbejder hårdt på at få det hele opdateret. Dette forventes gjort senest 1.5.2021

Som medlem af haveforeningen skal man overholde vores ordensregler, derudover har vi jo også vores vedtægter som er gældende.

Du kan også downloade denne lille folder hvor de vigtigste ting er samlet

Hvad siger kolonihaveloven egentligt.